Svangerskaps uke 35 (34+6)

Hvor langt på vei:  35(34+6)

Dager igjen av svangerskapet: 39 dager igjen!

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Det er en aktiv liten baby som ligger i magen, og det er så koselig!

Plager: Det er fremdeles halsbrann som er den største plagen så langt, men den er i grunn veldig lite til stede.

Kjønn på babyen: Venter fremdeles i spenning.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hvordan sover du om natten: Søvn er vel en mangelvare om dagen, jeg sover ofte noen timer om natten men er også våken 2-3 timer i løpe av natten så det blir ikke all verden med sammenhengende søvn i vertfall.

Fødsels forventninger: Tanken streifer meg av og til når det blir snakk om fødselen men det er ikke noe jeg tenker mye på i grunn.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

Ukens cravings: Har i grunnen ikke hat noe spesiell kravings denne uken. Det går fremdeles mye i klementiner og annen frukt, men det er ikke det verste.

Innkjøp: Har ikke kjøpt noe denne uken men vi fikk jo så mye fint i gave av de flotte jentene som holdt babyshower for meg! Vi er så utrolig heldig som har fått så masse fint til lille både på babyshoweren men og ellers.

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kontroll: 29 November, i morgen venter besøk hos jordmor igjen og på ettermiddagen skal vi på omvisning på fødeavdelingen. Spennende!

Strekkmerker: Nei.


Da var man godt i gang med eksamenslesingen, nå venter to intense uker med lesing og tre eksamener som skal leveres og jeg kjenner at det skal bli utrolig deilig å bli ferdig. Bare etter den første dagen med lesing kjenner jeg at blir en bekymring mindre når den første eksamen er lever på fredag. Heldigvis har jeg litt koselig babyting som foregår innemellom all eksamenslesingen som blant annet besøk hos jordmor og omvisning på sykehuset. Også har jeg en plan om å få vasket sengetøy og laken i løpe av uken da planen er å montere babyseng og få den på plass i løpe av helgen.

-Stine

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *