Svangerskapsuke 34(34+0)

Hvor langt på vei:  34(34+0)

Dager igjen av svangerskapet: 45 dager igjen!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Den lille rører på seg stadig vekk, det er riktig nok mindre spark og mer større begvegelser så er det mye liv og det er ett sundt tegn.

Plager: Halsbrann er vel den eneste plagen jeg har hatt denne uken. Men det er ikke så ille at det ikke går an å leve med det.

Kjønn på babyen: Det vet vi fremdeles ikke, spennende!

Hvordan sover du om natten: Søvn er ikke mye å skryte av om dagen, det finnes lite gode liggestillinger når du bare må ligge på siden. Og det å snu seg om natten eller komme seg opp for å gå på do begynner å bli ganske så slitsomt. Er det noe jeg gleder meg til er det å kunne variere i sovestillingene og slippe å løpe på do flere ganger om natten igjen!

Fødsels forventninger: Lite tanker om dette egentlig.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukens cravings: Alt med sukker, det er helt grusomt! Alt med sukker og usunnheter er det jeg har lyst på hele tiden.

Innkjøp: Ingen innkjøp denne uka, men vi har vært å hente hjem vugga som vi skal ha til lille. Den er så fin!

Kontroll: 29 November, en ukes tid igjen.

Strekkmerker: Nei.


Dette innlegget skulle egentlig komme ut i går, men siden jeg ble overrasket med babyshower av noen nydelig jenter så ble det aldri tid til å publisere. Og det var absolutt verdt det! Mer om babyshoweren kommer senere. Nå har jeg jobbet litt med eksamensforberedelser mens snøen har dalt ned siden jeg våknet i morges, om litt kommer mamma en liten tur på besøk. Det blir koselig! Deilig med ett lite avbrekk fra eksamens lesingen også.

-Stine

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *