Bursdagshelg

Så var helgen snart på hell og det er bare noen timer til man skal lades opp for en ny dag og ny uke. Nå nærmer det seg bursdagen til Vidar, 1 1/2 uke igjen til mannen i huset fyller år. Så denne helgen har vi benyttet muligheten til å feire med venner og familie. I går hadde vi Vidar sin side av slekten på feiring og i dag har min del av slekten vært her på feiring. Mannen er godt fornøyd med begge feiringene, og har allerede tatt i bruk en del av gavene han har fått.
Å samle familien til selskap er alltid koselig, det tar litt mer energi nå som svangerskapet går mot slutten men med så gode hjelpere som vi har så er det absolutt ingen problem. Svigermor stiller med rundstykker, Lillesøster med verdens beste kanelknuter, og mormor med hele to kaker. Det er ikke verst! Og oppi det hele har jeg en fantastisk ektemann som hjelper til å rydde og støvsuge hus før gjestene kommer. Så det å holde selskap med litt mindre energi enn vanlig er virkelig ikke noe problem når vi har så mange flotte mennesker rundt oss som stiller opp å gir en hjelpende hånd.

Nå har dagens gjester dratt og stillheten har senket seg i stua. Jeg skal bruke de siste timene av helgen på å slappe av å kose meg med BoligDrøm og etter hvert taco og film sammen med mannen før vi setter i gang med siste uke med undervisning før eksamen på skolen. Tenk, om 3 små uker er 3 eksamener gjennomført og det er juleferie. Gleder meg!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES
SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *