Svangerskaps uke 33(32+6)

Hvor langt på vei:  33(32+6)

Dager igjen av svangerskapet: 53 dager igjen!

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Den lille beveger stadig vekk, om det ikke er sterke spark så er det vertfall bevegelse noe som er ett sunt tegn har jeg hørt.

Plager: Ingen spesielle plager egentlig men nå på tampen av uken har halsbrannen kommet snikende igjen.

Kjønn på babyen: Det er visst ikke meningen at vi skal vite kjønn før den lille kommer til verden. Jordmor prøvde å se på ultralyden denne uken men den lille lå med bena i kryss og hadde ingen planer om å vise hvilket kjønn han eller hun er. Så vi får bare fortsette å vente i spenning!

Hvordan sover du om natten: Denne uken har det blitt en del våken netter, men satser på en bedre uke denne uken!

Fødsels forventninger: Tenker ikke så mye på det egentlig.

Ukens cravings: Pære og vann.

Innkjøp:Det ble innkjøp av to små pysjer da jeg og lillesøster var på julegavehandel denne uken, så nå har babyen pysj når den kommer til verden og. Ellers er det meste av klær og ting i orden, mangler noe småtterier men stresser ikke så hardt med det enda.

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

Kontroll: 29 November, denne dagen har jeg både kontroll hos jordmor og omvisning på fødeavdelingen. Det blir spennende!

Strekkmerker: Nei.


Da har en ny uke startet og vi har 8 hele små dager igjen med undervisning før eksamensperioden starter for fullt. Det skal bli deilig å slippe å kjøre til skolen hver dag. Og ikke minst skal det bli deilig med juleferie om bare noen få uker!

-Stine

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *