Spa – weekend

Denne helgen ble til en avslappende, rolig og koselig spa helg sammen med fineste jenta mi Jannicke. Vi har lenge snakket om at dette er noe vi måtte gjøre, Jannicke har vært med på det før og mente at dette var noe vi måtte gjøre sammen.
Lørdag satte vi oss i bilen og kjørte til ett vinterkledd land i Åre i Sverige hvor vi hadde bestilt hotellrom på Holiday club. Det var ett pakke tilbud med tilgang til badeanlegg og sauna world + to retters middag. I tillegg hadde vi på forhånd bestilt par massasje som vi skulle ha på ettermiddagen.

Når vi først ankom hotellet var ikke rommet vårt ferdig enda så vi gikk for å se om vi kunne finne farsdags gave til Joakim i mens vi ventet. Når vi kom tilbake fikk vi endelig sjekket inn så tok vi oss en matbit før vi ordnet oss for å gå å bade. Det var skikkelig deilig! Nå har jeg ikke fått trent noe særlig den siste måneden fordi det har blitt for tungt men å svømme i vann var helt fantastisk, og ikke minst avslapping i bastu etterpå. Etter badingen kunne vi gå rett til massasje timen vår, men det gikk ikke helt som planlagt da de ikke fikk badet til å fungere. Så da fikk vi tilbud om hver vår ansiktsbehandling til redusert pris istedet for.

Når begge hadde fått ansiktsbehandling gikk vi på rommet å dusjet og ordnet oss for så å gå ned i resturanten for å spise middag. Her fikk vi oppleve å få utdelt drikkemeny som besto av enten rødvin, hvitvin eller øl og cider. Nå skal det sies at vi begge er tydelige gravide og dermed synes vi dette var veldig merkelig at vi ikke fikk tilbud til noe annet enn alkohol eller vann. Vi ente selvfølgelig opp med vann til maten, men det hadde ikke gjort noe med ett glass brus. Ellers ble vi gode og mette i vertfall.

Kvelden tilbringte vi på hotellrommet i hver vår seng med «Skal vi danse» finalen på tven og litt godt å kose oss med.
Dagen etter fikk vi prøvd oss på hotellfrokosten før vi pakket sammen og satte snuten hjemover igjen. Selv om det ikke var lange oppholdet så var det vertfall en veldig koselig tid når vi først var der, og utrolig deilig å bruke litt kvalitetstid med bestis også!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *