Svangerskapsuke 32 (31+6)

Hvor langt på vei:  32 (31+6)

Dager igjen av svangerskapet: 60 dager igjen til termin.

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Den lille er fremdels veldig aktiv, noe vi er kjempe glade for! Ingen bekymringer i forhold til det i vertfall.

Plager: Denne uken har det ikke vært noen spesielle plager, og det klager jeg virkelig ikke på!

Kjønn på babyen: Det venter vi fremdeles i spenning på å få vite!

Hvordan sover du om natten: Noen netter har det vært mindre søvn enn andre, men nå har det blitt mer en vane og dermed litt enklere å fungere de dagene det har vært mindre søvn gjennom natten.

Fødsels forventninger: Tankene begynner å surre mer og mer rundt fødselen men fremdeles er ikke det ett stort fokus enda.

Ukens cravings: Klemmentiner. klementinger og litt flere klementiner. Og gul saft!

Innkjøp: Har ikke blitt noen innkjøp denne uken, men en liten omslagsjakke har kommet av strikkepinnene! Tror denne blir fin å ha på starten av dagen nå når det er så kaldt før ovnen har gitt ordentlig varme i huset.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kontroll: 8 November, i morgen venter besøk hos jordmord igjen. Det blir så koselig! Vi skal og på ultralyd kontroll torsdag denne uken pga at morkaken tidligere har ligget litt langt ned. Så blir spennende å se om den har flyttet seg.

Strekkmerker: Nei.


Nå er det bare to små måneder til termin, to små måneder til vi skal få hilse på lille gullet i magen. Det blir så spennende! Disse to månedene kommer nok til å fly avgårde siden det er så mye som skjer fremover med både eksamen og jul men også andre koselig hendelser som spahelg med bestis, og hotell helg med julemarked med min kjære. Dato for pepperkaker hos mamma og stefar er satt og vi skal få feiret bursdagen til Vidar, gjøre andre juleforberedelser og bare kose oss den siste tiden som er igjen før den lille kommer til verden.

-Stine

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *