Den første snøen

Torsdag var dagen da snøfillene begynte å falle for første gang denne vinteren. Selv om det ikke er all verden som kom dalende får jeg litt julestemning hver gang jeg ser ut av vinduet. Jeg skulle gjerne hatt like mye snø som det har falt på østlandet men jeg må nok si meg fornøyd med det som er for øyeblikket. Det ser ikke ut som det kommer noe mer med det første heller men det kan jo være greit at den venter litt og heller kommer for fullt når julen nærmer seg litt mer.

Helgen er på hell og det har får vår del vært en rolig helg med lite planer hvor vi i hovedsak har gjort det som har passet oss. Jeg dro for å besøke mamma og stefar i går kveld mens Vidar var hos en kompis og i dag har det stort sett gått i kreative prosjekter som søm av litt julegaver og jobbing med ett annet prosjekt jeg har hatt i tankene en stund. Det er så mye jeg kunne tenkt meg å lage! Men så blir det liksom bare satt på vent, men nå har jeg kommet ett hakk nærmere med prosjektet mitt og jeg gleder meg til å se ferdig resultatet!

Nå skal jeg straks begynne på middagen før jeg skal hive meg rundt å sy julegave nummer 2 for i dag, kanskje rekker jeg nummer 3 og. Vi får se. Ingenting annet spesielt står på planen i vertfall så jeg får gjort akkurat det jeg vil og har energi til i kveld.

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *