November – en måned til julemåneden

Da var vi allerede kommet til  november, og det er bare en måned til julemåneden starter! Butikkene har som vanlig tjuvstartet og fyllt opp hyllene med de fineste julepynt og tradisjonelle julevarer av julebrus, kakemenn og pepperkaker. Julen er desidert den tiden av året jeg liker best og jeg gleder meg skikkelig til å pynte og ordne til advent om bare ett par uker. Det skal bli så koselig!
Jeg gleder meg til pepperkakebaking hos mamma, julegrøt på lille julaften, laging av pepperkakehus sammen med min mann og ikke minst å tilbringe julen med venner og familie, spise god mat og bare kose meg. Det kribler i magen når jeg tenker på det, og som jeg gleder meg!

Legger med bilder fra fjor årets julehus.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *