Svangerskaps uke 31 (30+6)

Hvor langt på vei:  31 (30+6)

Dager igjen av svangerskapet: 67 dager igjen til termin.

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Den lille er utrolig aktiv dag ut og dag inn, noe jeg synes er super koselig!

Plager: Halsbrannen har vært tilstede i begynnelsen av uken men har ikke kjent noe til det i helgen. Bekkenet og ryggen derimot fikk jeg kjenne litt på i helgen men nå er det bedre igjen.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES


Kjønn på babyen: Enten blir det en jente eller så blir det en gutt, mer enn det vet vi ikke!

Hvordan sover du om natten: Litt varitert med søvn denne uken. Noen netter har vært mer slitsomme enn andre.

Fødsels forventninger: Ikke så stort fokus på tankene rundt fødselen denne uken heller, mest fokus på å få gjennomført praksis. Bare 4 dager igjen nå!

Ukens cravings: Klemmentiner ligger fremdeles høyt på lista, og pannekaker.

Innkjøp: Denne uka har vi fått handlet inn det siste av større ting som seng, lekegrind, tripptrapp stol osv. Ett lite sett med klær fra H&M ble også med hjem, har siklet på det i evigheter og klarte ikke å la vær å kjøpe det når vi var i Trondheim i helgen.

sam_2407

Kontroll: 8 November, hele en uke igjen.

Strekkmerker: Nei.


Helgen fløy forbi i en fart og vi har kost oss masse på hytta på Jonsvatnet denne helgen. Siden vi var i Trondheim benyttet vi anledningen til å handle inn det siste av store ting til babyen. I dag er formen mer eller mindre dårlig. Med tett nese, hodeverk og vond hals har jeg logget på sofaen under pledd siden jeg kom hjem fra barnehagen mens min fantastiske ektemann har fyrt i peisen, laget middag og stelt godt med meg. Heldige meg som fikk gifte meg med han! Nå er vi inn i den siste uka med praksis, å jeg gleder meg skikkelig til å være ferdig. Bare fire dager igjen nå så er praksisen over for denne gang.

-Stine

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *