En liten cafe date

God lørdagkveld alle sammen!

Min lørdag startet på det beste viset den kunne ha gjort. Jeg fikk sove til jeg våknet av meg selv, lest litt på sengekanten helt til min kjære kom tuslende opp for å informere om at jeg snart måtte komme ned til frokost. For han hadde nemlig stått opp mens jeg sov, tent opp i peisen og ordnet frokost. Hvor heldig er ikke jeg? Å stå opp til ferdig dekt frokost bord med rundstykker, kokte egg og levende lys er virkelig ikke feil!
Etter frokost var det på tide å ordne seg før jeg skulle dra videre til Stjørdal for å møte Jannicke og Lille Lukas for en liten cafe date. Vi kikket litt i butikker før vi satte oss ned med hver vår jordbær smoothie som smakte kjempe godt. Så koselig å kunne møtes slik når det er ett stykke å kjøre til hverandre, ikke det at det er ett problem men av å til er det koselig å kunne gå ut på cafe å kose oss også. Jeg fikk handlet bursdagsgave til Stesøster Maya som vi skal feire i morgen, også ble det med noen julegaver hjem. Vi har fremdeles noen julegaver igjen men det er ikke mange som mangler nå.

Etter jeg kom hjem har det vært ganske rolig. Jeg har fått vasket bilen utvendig, som forresten hadde skiftet farge fra rød til grå. Og imens fikk kattungene være litt ute, og siden det har de bare ligget å vært sløve så litt aktivitet ute i friskluft var nok noe de begge to sårt trengte. Vi har ikke turt å latt de være ute alene så lenge om gangen enda men om noen måneder så er planen at de skal være ute når vi er borte og om natten. Og når de selv vil selvfølgelig, frem til da så får de være litt ute hver dag slik at de blir vant med området og det ser ut til at de koser seg skikkelig når de er ute så jeg tror ikke det blir noe problem når den tid kommer at de skal være mer ute.

Det er ubeskrivelig deilig med helg etter å ha gjennomførst første uke i praksis. Enkelte dager har det ikke vært mye energi igjen når jeg har kommet hjem fra barnehagen, men som regel går det seg til og den første uka er alltid værst. Nå venter jeg i grunnen bare på at Vidar skal komme hjem så vi får brukt kvelden sammen før vi i morgen får en rolig dag hvor vi blant annet skal i bursdagsselskap til min minste stesøster som fylte 14 år forrige helg.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *