Bade vårt før og nå

Jeg har nevnt tidligere at vi har måtte gjort noen endringer på badet nå som vi skal bli en til i familien. Vi hadde noen innebygde skap langs den ene veggen som i grunn bare sto å tok plass. Dørene på skapene var heller ikke så samarbeidsvillige så da tok de enda mer plass når de ikke ville lukke seg. Og vaskemaskinen sto halvveis utpå golvet inn mot den ene veggen, så for at vi skulle få plass til stelle bord inne på det lille badet vårt så måtte vi gjøre noen endringer.
Vi rev rett og slett ut skapene, kjøpte ett smalere type skap som vi monterte i det ene hjørnet og flyttet vaskemaskinen inn mot veggen der skapene hadde vært. Og i mellom vaskemaskinen og smal skapet ble det plass til ett stelle bord. Selv om det ikke var den store forandringen så gjorde det likevel veldig stor forskjell! Det ble absolutt mer plass og vi fikk plass til stellebord på badet, noe som var ett must.

Andre endringer vi har gjort er å flytte sy kroken på det så kalte kontoret mitt inn på gjesterommet fordi dette rommet som har vært kontor nå skal bli barnerom. I høstferien brukte jeg tiden på å male det som nå skal være barnerommet, selv om babyen skal sove med oss den første tiden er det greit å få malt det allerede nå både for å bli ferdig før babyen kommer og for at stoffer fra malingen rekker å luftes ut før babyen skal begynne å bo på rommet. Jeg ble kjempe fornøyd med fargene vi har valgt og gleder meg masse til å innrede mer på rommet etter hver som den lille skal begynne å tilbringe mer tid der.
Nå er det ikke verdens fineste hus vi leier i så vi prøver å gjøre det beste ut av det. Badet er for lengst ut datert men med hvit maling på den ene veggen istedet for grønn som var der fra før så gjorde det likevel stor forskjell.

-Stine

– Før –

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

– Etter –

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *