Svangerskapsuke 27

Hvor langt på vei:  27 uker (26+6)

Dager igjen av svangerskapet: 95 dager igjen!

Ukens must have(s): Føler ikke det er noe jeg har vært særlig avhengig av å MÅ ha denne uken egentlig.

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Den lille er aktiv som bare det, både dag og natt!

Hvordan har trenings uken vært: Det ble 3 fine lengre trimturer med kjapp gange ute i den friske høst luften denne uken, samt en litt kortere tur med litt lavere tempo sammen med Vidar. Så er rimelig fornøyd denne uken også! Det fristet mer å ut i høstværet enn å trene inne dermed ble det litt mer utendørs denne uken. Skal ikke se bort fra at det blir slik denne uken og hvis været holder seg så fint!

sam_2344

Plager:Bekkenet har faktisk vært en del bedre denne uken, men halsbrann kommer og går og ligamentsmertene er og til stede av og til men som oftest holder de seg unna. De er verst når jeg går, noe som er en ulempe når jeg skal ut på tur men det er ikke alltid de melder sin ankomst.

Kjønn på babyen: Det er fremdeles hemmelig både for oss og alle andre.

Hvordan sover du om natten: Det har vært litt mer søvn denne uken, og det har vært deilig. Men enkelte netter er fremdeles preget av mindre søvn.

Fødsels forventninger: Har tenkt lite på det denne uken.

Ukens cravings: Kakao! Ei i klassen hadde kjøpt kakao en dag og siden hadde jeg hatt lyst på, så da tok jeg meg råd til å kjøpe meg kakao den ene dagen. Nå skal det sies at jeg sjelden har cravings på noe over lengre tid, men har ofte en ting jeg får skikkelig cravings på og det går ikke over før jeg har spist det.

sam_2343

Innkjøp: Denne uken har det ikke blitt noe innkjøp til den lille.

Kontroll: 11 oktober, altså om en ukes tid.

Strekkmerker: Nei.


Første skoledag av denne uken er unnagjort. En dag nærmere høstferie eller studieuke. En hel uke fri blir det uansett og det ser jeg virkelig frem til!
-Stine

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *