Foggy Morning

Tåken lå tykk som en vegg og man kunne ikke se stort mer enn ett par meter utover gårdsplassen da jeg sto opp til morgningen i dag. Selv om det virket litt trist så var det også noe mystisk og fint over synet. Litt senere når solen holdt på å bryte gjennom så alt så fint ut, høstfølelsen kom for fult og det var deilig å ta med kroppen ut i den friske lufta. Tåken lettet og sola kom frem, og jeg og pusene har kost oss ute en liten stund. De går ikke stort lenger enn til trappa enda, men de blir tøffere og tøffere for hver dag og utforsker litt mer for hver dag som går. Planen er at de skal være mer ute etter hvert som de blir gamlere, og da er det fint at de allerede nå få vent seg til å være litt ute.

Mannen har sittet nattevakt i natt, dermed har jeg tilbringt morgen timene med litt alene tid med både trening, lesing av bok og kos med pusene. Nå skal vi lage en bedre lunsj før vi får se hva resten av dagen bringer. Jeg skal prøve meg på hjemmelaget glutenfri pitabrød til middagen i dag og er spent på hvordan det kommer til å gå!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *