Svangerskapet uke 24 (23+6)

Jeg tenkte for meg selv at det kunne være gøy å skrive litt om tiden i svangerskapet og dermed starte med en liten ukesoppdatering. I hovedsak blir det for min egen del en liten dagbok fra svangerskapet som jeg kan se tilbake til senere. Så dette blir min første ukesoppdatering fra svangerskapet! Og generelt har det vært en rolig uke, siden resten av klassen dro på 3 dagers kanotur og det ble noen ekstra fridager på meg til å skrive oppgave så har jeg brukt tiden godt til å slappe av og samle energi men også til å bruke litt tid med mannen i mitt liv og familie.

Hvor langt på vei:  24 uker (23+6)

Dager igjen av svangerskapet: 116 dager!

Ukens must have(s): Melk. Melk har blitt noe jeg bare MÅ ha til nesten hvert måltid jeg spiser, spesielt til frokost og kvelds.

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Ja, mye aktivitet fra den lille! Sparkene har blitt mer tydelige og nå hender det seg at Vidar også kan kjenne sparkene på utsiden av magen.

Hvordan har trenings uken vært: Trenings uken har vært god, 4 fine økter har jeg klart å fått til å er ganske så fornøyd med det.

Plager: Plages litt med vondt bekken når jeg sitter eller ligger, men ellers er det ingen plager.

Kjønn på babyen: Det vet vi ikke. Vi fikk aldri se det når vi var på ultralyd fordi den lille i magen har vært litt sjenert og generelt like fotogen så vi får bare vente i spenning ♥

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Hvordan sover du om natten: Søvn kommer og går, det varierer veldig! Jeg har hatt noen netter denne uka hvor jeg har sovet litt dårlig men siden jeg har hatt mye fri har jeg hatt mulighet til å sove utpå og ta igjen det tapte.

Fødsels forventninger: Litt tidlig å tenke på enda.

Ukens cravings: Plommer! Kjøpte noe fantastisk gode plommer på butikken denne uken, men dessverre var det ikke den beste holdbar- hets tiden på dem før de begynte å gro gråe hår. Jeg som gledet meg veldig til å ha med meg plommer på skolen i dag.

Innkjøp: Nå har vi kjøpt inn en del allerede før jeg startet denne ukesoppdateringen, men denne uken ble det en liten pysj og ei lue til den lille i magen. Vanskelig for kommende mor å la være å Kjøpe noe, men nå vil jeg helst kjøpe noe med farger!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Kontroll: 14. September har jeg time hos jordmord. Altså nå på onsdag, gleder meg!

Strekkmerker: Har ikke sett noe til det enda.

 

Litt strikking har det og blitt gjennom uken, denne uken har det vært en deilig kalinkarumper på pinnen. Mangler bare knappene så er den ferdig! Symaskinen fikk kjørt seg litt også, jeg har sydd i skinn for aller første gang og den gamle lammeskinnsposen som svigermor brukte da hun var liten har fått seg nytt utseende.

-Stine

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *