Ett lite arvestykke

Når man hører ordet arv så tenker man kanskje en slump med penger, eller klær som du arver fra søsken eller andre kjente slik jeg gjorde da jeg var liten. Men i dette tilfellet er det snakk om en litt annen type arv. For litt siden fikk jeg spørsmål av pappa og jeg ville ha den gamle hyllen som pleide å henge over spisebordet hos bestemor. Jeg husket den så vidt, men mamma husket den kjempe godt. Og jeg som generelt er glad i gamle ting kunne jo ikke la den muligheten gå i fra meg. Ikke hadde jeg noen god grunn til å si nei heller, for det å ha noe fra bestemor i hjemmet gjør bare at hun på en måte er nærmere selv om hun bor i Oslo.

Så i sommer tok pappa med seg hyllen oppover til Trøndelag og vi fikk den i hus. Men så var spørsmålet, hvor skal vi ha den? Til tross for at vi har ett ganske stort hus og mye plass så har vi begynt å få fylt opp store deler av plassen. Etter litt omrokering på kjøkkenet ble det plass til den likevel. Og jeg er så fornøyd med resultatet!
Jeg vet ikke hvor gammel hyllen er, men det vises at den har hatt noen år på seg og den har en egen sjarm over seg. Det gamle vinduet som hang på veggen over bordet har fått ny plass, og benken måtte flyttes siden den ble for stor til å ha bordet stående den veien vi nå har bordet.

Mens Vidar har senvakt i kveld så har jeg hatt kjempe koselig besøk av mormor og morfar. Føler at vi er heldig som har familie som står så nær og kommer å besøker oss inne mellom, i går hadde jeg koselig besøk av mamma. Setter stor pris på det å ha familien så nære at det ikke skal mye til for å kjøre seg en liten tur for en kaffekopp og en god samtale.

– Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *