Den årlige teltturen

Hvert år siden jeg og Vidar ble sammen har vi dratt på telttur i løpe av sommeren. Og i år ble ingen unntak. Selv om det ikke ble før skolen startet så fikk vi likevel til å dra på en liten telttur nå på sensommeren.
Lørdagettermiddag pakket jeg sekk og turutstyr mens Vidar laget middag, vi måtte ha litt mat i magen før vi gikk ut i det fri for å tilbringe natten der.
Det ble ikke den aller lengste turen i år, men det er ikke hvor langt man går som teller men turen i seg selv. Vi campet rett og slett i skogen rett over åkeren for der vi bor. Her har vi fra før av en grillplass vi har brukt ett par ganger på høst og vinter når vi har følt for å ta med oss middagen ut i det fri.

Etter å ha satt opp teltet satt vi ute å koset oss i hverandres selskap med litt snacks og hver sin boks brus før små dyrene ble for innpåslitne. Da flyttet vi oss inn i teltet hvor vi stort sett bare ble liggende og prate sammen frem til øynene ble tunge og vi følte for å sove.
På søndagmorgen etter en natt med delvis god søvn sto vi opp og fyrte opp den elektriske grillen vi hadde med (siden det ikke er lov å tenne bål enda) og ordnet oss ostesmør brød til frokost før vi etter hvert pakket sammen og tuslet hjemover igjen.

Det skal ikke så mye til for å få til en slik tur, men det er utrolig koselig når vi får det til! Det gir oss litt tid sammen hvor ting i hjemmet ikke kommer i veien og distraherer den tiden vi har sammen. Selv om vi er flinke på å legge bort telefoner og andre skjermer så blir det likevel noe helt annet ute i naturen med så vakre omgivelser!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *