En voksende mage

Jeg ser meg i speilet og magen har begynt å vokse så smått, noen uker går og magen har vokst i rekordfart. Aldri har jeg vært så stolt over magen min, og måten den har vokst på har vært facsinerede. Det er bare en enkel grunn til hvorfor magen har vokst og det er at det vokser ett liv der inne. I liten baby ligger å vokser seg stor og frisk mens vi venter på at babyen skal ankomme denne verden. Vi har nå gått inn i uke 20 allerede (19+4) og om bare noen få dager er jeg halvveis i svangerskapet. Tiden, ukene og månedene siden testen viste positiv har til tider gått litt for fort, men samtidig litt for treigt. Formen har vært rimelig bra og av og til har jeg ikke følt med gravid i det hele tatt, mens andre dager skulle jeg gjort alt for å fått litt energi til å gjort noe annet enn å slite ut sofaen.

Dette er altså store deler av grunnen til at bloggingen har blitt lagt litt på hyllen, med en voksende mage ble det vanskeligere å ta bilder til bloggen. Og med energi som ikke alttid strekker til har ikke bloggen blitt helt prioritert. Den siste uken har energien så smått vært mer tilstede og jeg har klart og fungert bedre, noe jeg tar imot med åpne armer nå som skolen starter om en ukes tid.Men den går og veldig opp og ned, så plutselig en dag er energien ikke-værende og da blir det slitsomt å gjøre så mye annet enn å slappe av og følge kroppen sine signaler.  Jeg håper på å få blogget mer fremover for det er en masse ting jeg skulle blogget om både i forhold til babyting og i forhold til huset!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *