Overnattings besøk

I natt har vi vært heldige å ha overnattings besøk for andre gang denne sommeren, denne gang av fineste Hanne som jeg ikke har sett siden påske. Men nå som hun er hjemme på sommerferie har jeg endelig fått litt tid sammen med henne! Nå er riktig nok ferien snart over, men når begge har vært travelt opptatt har det vært vanskelig å få det til å klaffe men denne helgen fikk vi det heldigvis til.

Hun kom hit i går kveld etter vi hadde vært på bursdag hos mormor og morfar. Og snill som hun er hadde hun kjøpt med både en nydelig blomst og tyrkis pepper! Jeg har vel nevnt det før, men jeg elsker jo å få blomster!  I løpe av det siste døgnet har det vært fine samtaler rundt kjøkkenbordet og i sofakroken med strikking mellom hendene på oss begge to. Hanne sto opp til fulldekket frokostbord, og hun tok over rollen og laget lunsj til oss alle tre når lunsj tiden kom snikende. Det er godt når vennene mine føler seg såpass velkommen og hjemme at de tørr og hjelpe til eller gjøre noe fint for oss selv om det virkelig ikke er nødvendig! Nå har Hanne dratt for denne gang og hvis jeg er heldig får jeg vel sett henne en gang før jul håper jeg. Selv om vi ikke ser hverandre så ofte så er det kjempe stas når vi først møtes!

Nå har jeg akkurat kommet fra dusjen og fått slengt på meg joggebuksa. Nå er jeg skikkelig klar for en rolig kveld med film og god mat sammen med min kjære når han kommer fra jobb. Innen han kommer hjem skal middagen stå på bordet så det er vel bare å hive seg rundt og starte.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *