Camping tur

God formiddag! Solen skinner og himmelen er blå, ikke værst været å våkne til etter en regn full kveld i går.
I går kveld kom vi hjem fra årets camping tur som i år gikk til Østersund. Så fort jeg var ferdig på jobb på fredag pakket vi siste rest inn i campingvognen før vi satte snuten mot Østersund. Tanken var å campe på Østersund camping men der var det miltsagt fullt så da endte vi opp på Frøsø camping som ligger ca. 14 minutter med bil uten for Østersund sentrum, men det gikk helt fint det og!
Campingen var ikke overfylt og stort sett veldig rolig noe jeg kjente på at var veldig deilig. Mot slutten av helgen krympet det bretraktelig med vogner.

Første dagen tok vi det bare helt rolig og koset oss ved campingen. Gikk oss en tur ned mot sjøen, som vi forresten aldri kom til for vi fant aldri stien ned dit men koselig var det likevel. Temperaturen var ganske så varm så jeg fikk akutt behov for å bade så da fant vi en strand og jeg fikk tatt mitt første bad utvendig i år. Kan ikke skryte av at vannet var alt for varmt men det var varmt nok til en liten dukkert. Ellers laget vi oss taco denne dagen som vi koset oss med i forteltet etterfulgt av kortspill.

Søndagen tilbragte vi store deler av dagen i Storsjøbadet. Det var ikke like stort som jeg kunne komme på men vi koset oss likevel. Etter noen timer kom også Siv Tone og Roger med barn og søsteren til Siv Tone med mann og barn så da fikk vi sosialisert oss litt med de også. De reise nemlig til Østersund dagen før oss, og da fant vi ut at det hadde vært gøy å møttes og da var det jo ekstra koselig når vi kunne kose oss i badeanlegget sammen.

Mandagen tok vi turen ned i Østersund sentrum hvor vi fikk shoppet litt. Jeg for min del endte opp med ett par basic t-skjorter , undertøy og sokker mens Vidar kom hjem med 2 nye shortser, nye joggesko også kjøpte vi en vannflaske hver. Etter litt kikking i butikkkene tok vi oss en is pause ute på en liten cafe og på hjemveien stoppet vi for å spise ute siden det var vår siste kveld.

Det er alltid deilig å være på feiretur, men det er ganske så deilig å komme hjem igjen og! Det har blitt litt rykk og napp på denne bloggingen men nå tror jeg at jeg skal klare å komme sterkere tilbake fremover. Denne helga er det MIG festival her på Frosta som vi skal hjelpe til og delta litt på så det gleder vi oss til!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *