Ny terrasse

Hei alle sammen!

Sommerens prosjekt her i heimen har vært å fått opp ny terrasse og nå står den enedelig ferdig! Jeg er så stolt over mannen som har kappet, høvlet og inpregnert alt materialet selv. Ordentlig hjemmelaget med andre ord! Jeg har vært med å hjelpe til litt med å skruve fast bordene men ellers har mannen stått for alt arbeidet.
Nå som solskinsdagene kom lurende har vi fått brukt den riktig masse også, både til å spise måltider på, bare slappe av og til soling. Skikkelig digg! Er  det noe jeg har lengtet etter så er det ny platting og nå er den endelig her.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *