A earlig morning word

God morgen alle søtinger!

For tiden føler jeg det er veldig lite av dere som er innom bloggen som gidder å kommentere. Men det nå så være. I dag kommer jeg litt senere på jobb, rett og slett fordi sjefen har sendt meg ut på oppdrag. For meg gjør det igrunnen ikke noe, jeg får trim turen min på sykkel også er jeg så utrolig heldig at kjæresten min kommer å henter meg etter jobb!

Er fremdeles litt små trøtt, men vet vel at jeg kommer til å våkne litt bedre når jeg skal legge i vei på sykkel for å se om jeg klarer oppdraget sjefen har gitt. Ikke at det skal være så utrolig vanskelig, det spørs bare om jeg finner frem til rett sted. Men etter oppdraget er utført så bærer det rett på jobb. 
Har ingen spennende planer for ettermiddag og kvelden, bortsett fra å leke litt husmor da. Det må jo til av og til det og. Ønsker dere alle sammen en riktig god dag på jobb og skole!


Ut på sykkeltur tidligere i år, på vei opp til Sonvatna.

 

Sovet godt i natt?

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *