Flower-power

Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i blomster, til dagligdags er stuen for det meste fylt opp med orkideer og grønne planter som jeg og kan holde liv i men nå den siste uka har det blitt fylt opp med litt mer blomster både ute og inne! I anledning bryllupsdagen vår den 4 juli fikk jeg en nydelig krukke med blant annet roser og ildtopp av Vidar, men ikke nok med det! Mormoren og morfaren til Vidar var også innom med en kjempe fin blomsteroppsats til den nye platten vår.

Vi hadde bestemt at vi skulle dra for å kjøpe mer blomster men fikk beskjed om at vi kunne dra i gartneriet der tanten til Vidar jobbet å få tak i noen der, så da ble det urter av mange slag og noen blomster som ble plantet ute.
Dagen etter var Vidar hjemme til foreldrene sine en tur hvor Svigermor hadde plukket noen fantastisk fine rosa blomster som fikk plass på kjøkkenet og ved koselig besøk av mamma fredag formiddag hadde hun også vært å plukket prestekrager til oss som får stå å pryde stuebordet.

Vi har med andre ord ikke mangel på blomster for øyeblikket, men så fantastisk gøy! Jeg elsker jo å få blomster, og det er like stas å få selvplukket blomster som kjøpte synes jeg!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *