London Part 2

Vår andre hele dag i London var selveste 17 mai, jeg personlig er veldig glad i 17 mai og hadde følt litt på at det kom til å være litt trist å være borte på selveste 17 mai og ikke få brukt bunaden min. Men til tross for det så koset jeg meg masse! Vi feiret dagen med å dra rundt på Sigthseeng rundt i byen hvor vi blant annet var å så på Big Ben og London Eye, også alle de plassene vi kjørte forbi med bussen. Det ble vi var innom noen butikker denne dagen også, jeg fikk kjøpt meg nytt BareMinerals fondation i selve butikken deres men ellers ble det ikke med noe særlig nytt denne dagen heller.
Middagen ble inntatt på en annen Pub men i samme strøket denne dagen, og vi feiret 17 mai med is og kortspill på hotellrommet.

Den siste dagen vår tok vi turen på Madame Tussade, heldigvis hadde vi bestilt billetter på forhånd så det ble ikke såå lenge å stå i kø for å komme inn men litt køståing ble det jo. Det var en utrolig gøy opplevelse å få med seg, denne dagen var det også litt dårlig vær så da passet det veldig bra å besøke museet denne dagen. Etter en kaffe og litt avslapping på hotellet gikk turen til flyplassen og vi var hjemme rundt halv 2 natt til torsdag.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *