Teller ned dager

Jeg synes ikke det er lenge siden vi begynte å snakke om Oslotur, kikke på transport nedover og undersøke bo-muligheter. På den tiden føltes det ut som om det var en hel evihet til, men nå plutselig er det bare en uke igjen til vi drar. På denne tiden neste uke sitter nok jeg og Cecilie i Leiligheten til pappa i Oslo. Det er helt vilt for fort tiden har gått, men å så digg for nå er det ikke mange dagene igjen til vi reiser!

Sist jeg var i Oslo var faktisk i 2011, så det begynner å bli noen år siden. Da var jeg på tur med familien, så det ikke helt det samme nå som vi drar på klassetur. Men kjekt tror jeg nok det blir likevel! Sommerfuglene i magen er på plass og jeg kjenner at det kribler noe sinnsykt når jeg tenker på denne turen. Jeg og Cecilie skal være litt lengre enn klassen, så vi skal besøke foreldrene hennes der hun er oppvokst. Så det blir og gøy å se hvor hun er fra og få møte familien hennes.

Denne uken har vi prøveeksamen på skolen, og det tar både tid og energi. Men da er det ekstra digg å tenke på at vi skal på tur neste uke! God motivasjon til å holde arbeidsmoralen i sjakk. Deler noen bilder fra forrige gang jeg var i Oslo.

-Stine

Oslo-sommer-2011-005-650x435 Oslo-sommer-2011-012-650x970 Oslo-sommer-2011-015-650x435 Oslo-sommer-2011-020-650x970 Oslo-sommer-2011-023-650x435

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *