New in: Joggesko

Våren banker på døren og jeg vet for sikkert at er det noe jeg virkelig trenger er det nye sko. Vidar derimot mente jeg hadde alt for mange sko så han skjønte ikke helt logikken. Og ja, jeg har litt sko men få tallet av dem er gode, behagelige joggesko som jeg kan bruke til hverdags. Jeg har to par joggesko fra før av som jeg enten bruker i forhold til trening ute eller inne og som innesko på jobb. Så da ble det nye joggesko i samlingen og de er bare SÅ søte!

I utgangspunktet skulle jeg ha ett annet par jeg hadde sett reklame for men når jeg først så de så syntes jeg ikke de var like fine, så etter å ha kikket gjennom tre skobutikker fant jeg ett par som jeg fant pladask for. Og med en dags betenkningstid måtte jeg kjøpe de dagen etter! (hvite sko holder seg sjelden hvite lenge, skoene er brukt en gang før bildene ble tatt og de har fått noen flekker allerede).

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *