Ny sofagruppe

Personlig synes jeg det er vanskelig å innrede akkurat slik jeg ønsker det her i huset, og av og til savner jeg den lyse , fine leiligheten jeg hadde på Stjørdal. Her føler jeg det kommer alt for lite lys inn gjennom vinduene og at det generelt blir hakket for mørkt enn jeg ønsker. Men vi får gjøre det beste ut av det! Jeg er fornøyd slik som det er nå, selv om det ikke er helt som jeg kunne tenkt meg.

For noen uker tilbake fikk vi oss ny sofagruppe og sofabord. Helt nytt var det nok riktig ikke da det er arvet fra mamma og stefar, som forresten har kjøpt den sofaen jeg har siklet på i hele vår! Men sofaen er både fin å se på og god å sitte i til tross for at den er mange år gammel. Og bordet i seg selv har sin sjarm.

Jeg legger mer og mer merke til at jeg foretrekker lyse møbler, fordi de gjør rommet litt lysere. I tillegg til at jeg synes det er enklere å variere med farger med lyse farger enn med mørke. Cecilie var ikke helt enig i dette når vi diskuterte dette her om dagen, men heldigvis er det lov å ha hver sin smak! Det som fungerer for meg trenger ikke nødvendigvis å fungere for andre.

I dette øyeblikk sitter vi godt tilbakelent i stua hos farmoen til Vidar som vi har overrasket med ett lite overnattingsbesøk. Når vi bodde på Stjørdal var vi stadig vekk på besøk, men etter vi flyttet har det blitt mindre av det og siden jeg hadde kort skoledag i dag og vi hadde planer om å besøke henne så fant vi ut at vi likegjerne overrasket med overnatting i samme slengen når vi ført er her! Koselig både for oss og henne!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *