Helg!

Ukene tilbake på skolebenken går alt for fort, nå har vi 4 små uker igjen med undervisning hvor en av dem går med til klassetur. Noen av dagene denne uken har det vært lite energi å hente på ettermiddagene og det siste døgnet har det vært noe galt med nettet som har gjort at jeg ikke har kommet meg inn hit uten å måtte vente timesvis, og det må jeg innrømme at jeg ikke gidder. Jeg har andre ting å gjøre enn å sitte å se siden komme frem litt etter litt på 15 minutter om gangen. Men nå er det heldigvis i orden igjen!

Denne helgen har jeg jobbhelg, og ansvar for ungdomscafeen i morgenkveld så det blir litt som skjer. Vidar har noen vakter på jobb så det blir lite kjærestetid denne helgen. Men det tar vi igjen senere! Heldigvis hadde jeg kort dag på skolen i dag så da fikk jeg sett han litt før han dro på jobb nå i kveld. Nå har jeg vært på trimtur sammen med lillesøster som nå sitter ved min side i sofaen. Vi skal kose oss litt sammen med litt kvalitetstid før jeg må finne senga før tidlig vakt i morgen.

-Stine

12953312_10209019655708500_1487808163_o

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *