Vårsyssel

Dagen i dag har vært perfekt til å bruke litt ute. Solen har skint og temperaturen har vært god. Vi startet dagen med å gå oss en tur på Kammen som ligger bak huset, vel hjemme igjen ble vi enige om at vi ikke var så gira på å sitte inne når det var så fint vær. Så da ordnet vi oss en god lunsj som vi spiste sammen på trappen før vi tenkte å få gjort litt ute på gården.

Planen var egentlig å vaske bilene og rake litt løv, men så fant vi ut at vi skulle fjerne pressening og sponplatene som har ligget på plenen og ikke er i bruk. De vi leier av har tidligere hatt basseng stående der, men siden det nå ikke er i bruk fant vi ut at vi skulle fjerne det og eventuelt så nytt gress. Mens vi holdt på bestemte vi oss for å fjerne plattingen med det sammen siden den og var ganske gjennområtten. Om vi blir å bygge ny platt eller plante gress her og vet vi ikke riktig enda.
Vi synes begge to det er veldig trist at vi bare leier her, for det er så mye vi kunne tenkt oss å gjort både med huset og utvendig området om vi bare hadde eid gården selv. Men det blir nok bare en drøm vi får legge ifra oss. Så får vi heller nyte tiden vi får lov å leie her og gjøre det beste ut av det mens vi kan!

Nå er det ikke lenge før Vidar kommer hjem fra jobb. Etter han dro har jeg også fått gjort litt inne i huset av husarbeid og diverse rydding i klær og slikt. Godt å få det unna gjort! I morgen er det duket for en ny uke, og vi kommer hakket nærmere Oslo-tur, å som jeg gleder meg!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *