Mini ferietur

Vi har fått gjort mye gøy i påsken, og en av tingene ble en mini ferietur til bestis og familien! Selv om de ikke bor mer enn en times tid med kjøring fra oss så er det utrolig kjekt å kunne overnatte og bruke flere timer sammen. Vi gjorde det på nyttårsaften i fjor også, og det er jo så kjekt så det var ingen tvil om gjentagelse. Denne gangen var det like kjekt så vi ser frem til flere slike mini ferier fremover!

Lørdagkveld ble det servert kveldsmat så fort Joakim var ferdig i fjøset før påsket godtet kom på bordet og Olsen banden rullet over skjermen. Mens mannfolka fant senga tidlig ble jeg og Jannicke sittende oppe en stund til å prate om slike jente ting som vi hadde behov for å snakke om.
Søndagen våknet vi til dekt frokost bord, felles frokost er bare så koselig! Etter frokosten ble det litt tegning/maling på lille Lukas før vi kledde oss godt for en tur ut i fin været. Solen varmet godt, men vinden gjorde at det ble litt surt. På turen vår så vi masse vann til Lukas sin store begeistring. Gutten har blitt så flink både med språk og mottorikk så han gikk nesten hele veien selv!

Vel tilbake etter turen vår var det på tide med en liten lur for Lukas mens jeg lærte Jannicke å hekle. Hun har strikket en nydelig shorts til Lukas hvor selene skulle hekles. Gøy for meg å kunne lære bort! Jeg har startet på en genser til meg selv, så jeg fikk strikket en god del på den mens Lukas tok duppen sin.
Vi dro hjem når Joakim skulle begynne i fjøset, i mellomtiden var det middagslaging og lek med lille gutt som gjaldt. Egentlig skulle vi jo være til i dag, men siden foreldrene til Joakim kom hjem en dag tidligere enn planlagt så ble det best at vi dro hjem i går. Når vi er på overnatting sover vi nemlig i Mastu der Jannicke og Joakim opprinnelig bor, men når foreldrene til Joakim kom hjem fra hytta passet det seg best at de fikk tilbake sin lille hule.

I dag venter grilling i fjera med slekten til Vidar, som er årlig tradisjon. Ellers blir det nok deilig å komme inn i rutiner igjen, det er digg med fri men nå kjenner jeg at jeg er skikkelig klar for å ta i ett tak og få gjort ferdig andre året på skolen!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *