Vårt påskehus

I påsken som i julen så pynter vi med pynt som hører med til tradisjonene under denne perioden. De har gjerne hver sin farge, i julen fylles huset med røde nisser, engler og naturmaterialer som passer for årstiden mens i påsken fylles huset gjerne med gult, grønt og kanskje litt lilla. Vi pynter med påskeharer, kyllinger og sist men ikke minst påskeegg. Vi har ikke all verden med påskepynt, men litt har vi. Det jeg hadde da jeg bodde på Stjørdal fylte fint den lille leiligheten, men etter vi flyttet til Frosta ble plassen ganske mye mer utvidet og det virker som vi eier minimalt med påskepynt. Men vi får bruke det vi har og gjøre det beste ut av det!

Om litt er Vidar ferdig på jobb, og da pakker vi sakene våre og kjører til Jannicke og Joakim hvor vi skal være til i morgen kveld. Planen var å være til mandag, men det ble noe endring i planene. Men vi skal nok kose oss masse på den tiden vi skal være der likevel!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *