Langfredag

Hei og hopp!
Hvordan har påsken deres vært så langt? Jeg har ikke akkurat noe særlig til påskefølelse, selv om vi har fått frem litt påskepynt og vi nyter det og ha ferie så føles det ikke helt ut som påske egentlig. Jeg tror det henger mye sammen med praksisen før påskeferien som gjorde at jeg ikke helt klarte å fokusere på påsken men det å ha fri.
Men likevel så nyte vi jo påsken! I går var vi på besøk hos Siv Tone og Roger hvor vi fikk servert nydelig kveldsmat med masse spennende pålegg etterfulgt av Masterchef i soafen. Jeg er ikke den som har vært mest interissert i dette tv-programmet men Vidar har fått helt dilla, og Siv Tone og Roger er også ganske store tilhengere av det men koselig var det uansett!

I dag har vi vært å besøk Tante og Onkel på hytta. Siden det er den internasjonale vaffeldagen i dag så ble det servert vafler og M&M. Selv om tante og onkel ikke bor så alt for langt borte til vanlig så er det likevel hakke enklere å bare ta seg en tur når de er på hytta, og jeg følte en skikkelig trang til å besøke dem i løpe av påsken når de først var på hytta så da passet det fint at vi ikke hadde noe annet på planen. Når vi kom hjem snørte jeg på meg joggeskoene og tok meg en løpetur. Alt for lenge siden sist! Jeg har trent, men i hovedsak har det foregått innendørs, så det var veldig deilig å komme seg ut i friskluft! Motivasjon har og vært ikke- eksisterende en periode men nå virker det som den kommer smygende tilbake.

Nå høljer det ned ute og da er det deilig å sitte inne i varm og god stue. I kveld blir det kjæreste kos med film og Nachos.

-Stine

 

 

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *