Overnattingsbesøk

Noe jeg liker godt med ferier så er det at det er folk som har flyttet langt bort som kommer hjem på ferie. Fra mandag til i går var jeg så heldig å få Hanne på overnattingsbesøk. Hun bor opprinnelig i Bergen hvor hun studerer, og hun tar seg alltid tid til å møtes hver gang hun er hjemme! Noe jeg er veldig glad for.

Mandag ettermiddag kom Hanne altså hit og overnattet. I går sto hun opp til ferdig dekket frokost bord, og vi spiste sammen alle tre. Veldig koselig å gjøre det litt ordentlig når vi for en gangsskyld har overnattingsbesøk! Hanne var også med meg en tur til frisøren i går, noen timer ble brukt der til både farging og klipp. Jeg ble fornøyd og synes det var utrolig digg å klippe seg litt kortere igjen, men kjenner jeg meg selv godt nok så tar det ikke mange månedene før jeg bestemmer meg for å spare det ut igjen. Meg i ett nøtteskall. Men foreløbig så er jeg kjempe fornøyd med den nye frisyren.

I dag skinner solen, noe som passer perfekt siden vi skal i fjera å grille sammen med Siv Tone, Roger og Lille Kristiane. Som vi gleder oss!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *