Interiør: Kontorkroken

Hei og god kveld!

Torsdagskvelden kom krypende, regnet triller nedover ruta og det knitrer i peisen. Det er så deilig å gå utfor døren om morgenen uten å fryse tærne av seg, og i tillegg høre fuglesang! Beste som finnes er når fuglene kommer tilbake og vekker meg fra min dype søvn med sin fine og avslappende sang. Kjempe deilig! Helgen nærmer seg, noe som betyr at enden på praksis er nær. Jeg har riktig nok noen dager jeg må ta igjen, men jeg kjenner på det at det er helt greit for jeg trives så godt! Nesten så jeg gruver meg til å forlate de fine folka og barna.

Jeg har lenge hatt ett klart bilde av hvordan kontorkroken min oppe på loftet skulle se ut. Med litt tid og organisering så er den endelig ferdig! Tema ble gull og hvit, og jeg digger det! Noe av interiøret har jeg jo vært så heldig å fått i julegave av Cecilie, mens siste rest har jeg selv kjøpt og funnet på salg. Tanken var også å ha en blomsterpotte hengende fra taket men føler det blir litt for mye. Men vi får se, kanskje det blir senere. Her er i hvertfall bilder av den fine kontorkroken min!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *