Hjemmelaget: «Goodiebag»

I helgen hadde beste jenta bursdag. Og i den anledning hvor hun ikke kom med noen særlig ønsker, (uansett hvor mange ganger jeg prøvde å spørre) så måtte jeg finne på noe lurt. Så jeg sydde en kurv av det fine blå stoffet jeg kjøpte for litt siden som jeg fylte med mye spennede ting. Blant annet hjemmelaget sitron bodyscrub. Kurven er generelt lett og lage og kan brukes til akkurat det du selv vil, den kan brukes som frukt skål, brød kurv eller bare en vanlig kurv til oppbevaring.

I dag var jeg tilbake i barnehagen igjen, jeg er fremdeles ikke helt i form og er veldig tett i både nese og hals. Dermed ble dagen litt tyngre enn normalt, men jeg kom meg gjennom dagen og koset meg masse med de gode, snille barna. Vi var mye ute og det hjalp veldig på! Herlig vår temperatur var det og. Det liker vi!

-Stine

12722467_10208718551701088_695646003_o

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *