Lang og slitsom dag

Ble en smule frustrert da jeg fikk beskjed om at kjæresten skulle jobbe overtid. Jeg hadde jo tenkt meg hjem fra jobb en tur før personalmøtet. Men så langt kom jeg aldri. Skulle ta ut penger til bussen, men hadde akkurat for lite penger på kortet til å få tatt ut noe. Mamma var på vei til Ikea, så hun kunne ikke kjøre meg hjem. Og Ronja hadde det alt for travelt til å kjøre sin ste-søster hjem. Så jeg ble stuck på Stjørdal.
Ble jeg gikk bort til Olivias hus som er en blomster butikk nede i gata, tanten til Knut jobber nemlig der. Så hun tilbød meg og sitte der til butikken stengte. Jeg fikk servert herlig eple og Cappuccino. Nam!  Virkelig mye bedre å sitte hos Grete enn å sitte hjemme alene. Så jeg hjalp henne med å stenge butikken før hun var utrolig snill og kjørte meg bort på barnehagen siden regnet øste ned i bøtter og spann.

Knut kom å hentet meg etter møtet, noe jeg ikke hadde forventet. Og snill som han var hadde han fått med seg pizza fra Napoli fra jobb. Herlig! Og jeg som ikke hadde spist noe annet enn eple og sjokolademossue i løpe av ettermiddagen. 
Vel hjemme spiste jeg litt pizza før jeg hoppet i sengen.

Nå fyker jeg straks å trening før jeg stikker på jobb. Senere i dag blir det opprydding før mormor og morfar kommer på kaffe. Det blir koselig!


Da stakk man på trening!

Hva er dine planer for dagen?

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *