Shopping date med Jannicke

I dag har jeg tilbringt dagen min i Trondheim sammen med fineste Jannicke. Nå er det alt for lenge siden sist vi så hvernadre så det var skikkelig deilig med litt Jannicke – tid igjen! Med praksis og alt hengende over meg har det liksom ikke blitt så mye tid til overs, men nå er det bare to uker igjen og etter det blir vi nok og se mye mer til hverandre!

Vi tok først en runde på Trondheim torg før magene begynte å rumle og vi dro på jordbærpikene for en liten matbit. Jordbærpikene har blitt fast plass for oss, og det er jo ikke så rart når de har så god mat der! Etterpå gikk vi oppi gå gata og kikket litt i butikkene der. Noen skatter ble det med hjem i posen, både av klær, interiør og hudprodukter. Alt kommer i eget innlegg senere!

Nå skal jeg kose meg skikkelig med en «spa-kveld» hjemme i stua. Ansiktsmaske, fotbad og oppskåret frukt står på planen, etterfulgt av en dusj med kroppsscrubb og hårkur. Maks avslapping og pleie må til en gang i blant!

-Stine

bolk

12837510_10208628565331485_1996327823_o

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *