Reiseplaner 2016

De siste årene har det nesten blitt ett mønster i hvor reisen går i løpet av året. I 2012 reiste jeg til Kroatia med familien, 2013 sto Riga sammen ei vennine for dør, 2014 ble det København med Mamma, stefar, lillesøster, Mormor og morfar og Vidar og i fjor 2015 ble det igjen Kroatia med hele min familie. Det veksler mellom syden og storby ferier, og det synes jeg er kjempe greit!
Syden er flott, men og så deilig det er å oppleve en ny by med yrende liv og masse historie! Sist vi var i Kroatia følte jeg vi fikk sett litt historie når vi var inne i Split og vandret litt rundt på andre steder enn bare å ligge på stranda. Riktig nok kunne jeg ha tenkt meg den firhjuling turen vi egentlig skulle på, og kanskje gjort som tante og onkel å leie oss sykkel og utforske øya vi var på. Jeg får huske det til neste gang!

I år står det stor by ferie på listen, og jeg gleder meg vilt! Vi reiser til London med mamma, stefar og lillesøster i mai. Jeg har ikke vært i London tidligere så det blir gøy å oppleve en ny by. Jeg kjenner at jeg er ikke helt høy på den shopping delen, selv om jeg vet at det blir nok en runde med det også. Men det jeg gleder meg mest til er å se byen, oppleve kulturen og atmosfæren. Se de kjente stedene og vandre rundt i Hyde Park som forresten ligger like ved hotellet. Kanskje spise lunsj der? Å som jeg gleder meg!

I slutten av April blir det tur til hovedstaden sammen med klassen. Jeg og Cecilie reiser med tog og har ordnet oss med overnattingsplass hos pappa. Turen er lagt til en helg, så når vi er ferdig med skoleopplegget skal vi tilbringe helgen hjemme hos foreldrene til Cecilie der hun er født og oppvokst. Noe jeg gleder meg til! Blir gøy å se hvor hun kommer fra.

Så planlegger vi en tur til Oslo til sommeren for å besøke pappa sammen med lillesøster, men det vet vi ikke helt 100 % om blir enda i og med at vi er avhengig at det klaffer med vår ferie, lillesøsters og pappas ferie. Jeg for min del drømmer og en tur med campingvogna til svigers, men vi må først se om det blir Oslotur eller ikke.

Uansett blir det nok noen fine reiser! Jeg drømmer også om å dra til Praha sammen med Jannicke, men det må nok avvente litt enda. Men håper vi får gjennomført det en gang i fremtiden! Legger med noen bilder fra tidligere reiser.

-Stine

Kroatia – Pisak – 2012

DSC_0101 DSC_0194 DSC_0249 DSC_0044

Riga – 2013

DSC_1546DSC_1556

Klar for båttur!

Meg ved svenske porten

København – 2014

København med min familie

DSC_0430DSC_0434

DSC_0415

Kroatia – Brac – 2015

SAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURESSAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *