Travle tider

God onsdag kveld!

Nå sitter jeg her i pysjen, nydusjet og klar for sengen. Venter bare på at brødet skal bli ferdig stekt. Praksisnotater ligger strødd utover kjøkkenbordet og skittentøyskurven flyter over på badet. Slik blir det i travle tider hvor alt bare settes på vent fordi jeg må prioritere å gjør oppgaver og finne tid til å samle energi. Det er to dager igjen til helg, denne gangen frihelg. Og som jeg gleder meg! En av planene er by tur sammen Jannicke! Nå er det alt for lenge siden sist vi så hverandre, så det skal bli deilig å bruke litt tid sammen nå i helgen.

Jeg er nå halvveis i praksisperioden, og tanken på at det har gått så sykt fort er litt deilig. Selv om det er digg med praksis, så er det utrolig slitsomt! Selv om du går hjem på ettermiddagen, så er man likevel ikke ferdig fordi man skal skrive oppgaver i fleng. 2 1/2 uke til påskeferie, det skal bli sykt digg!

-Stine

large-8

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *