The birthday present

I forrige uke hadde ei barndomsvennine av meg bursdag, og da er det ikke til å komme bort ifra at hun måtte få en liten gave. På ønskelisten sto strikkepinnetiu, selv om hun ikke fikk gaven på selve dagen så fikk hun det hun hadde ønsket seg.

Jeg dro å kjøpte stoff på pandoru, og fant ett som jeg forelsket meg helt i. Fargen, mønsteret, alt gjorde så stort inntrykk på meg at jeg visste at det var det stoffet jeg skulle bruke. Så søkte jeg opp oppskrift på nettet og fant mange forskjellig og plukket litt fra hver oppskrift og til slutt ble det ett riktig fint resultat og mottakeren ble kjempe fornøyd.
Nå står strikkeetiu nummer to for tur da mamma også ville ha ett. Til dette har jeg valgt ett annet nydelig stoff som jeg gleder meg til å vise dere når jeg er ferdig!

-Stine

fsdf

12788560_10208571675229268_1991656311_o

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *