Nye, gamle hvitevarer

Er det lov å juble over nye hvitevarer?
Kanskje ikke det som er mest gøy med interiør men når andre ting ikke fungere som det skal så er det deilig å få noe som fungrer optimalt i hus! Komfyren i huset har sunget på siste vers en god stund og lever i grunn sitt eget liv. Men problemet er at hvis vi skulle ha en ny komfyr så MÅ vi ha en som det er mulighet for å sette i støpsel på fremsiden, oppvaskmaskinen går nemlig på samme strømmen som komfyren, og da må den være koblet til strømuttak fra komfyren for at den skal fungere. Og slike strømuttak er sjelden å finne på disse komfyrene som blir solgt i dag. Men så har svigerfar funnet en på finn.no, riktig nok en gammel, ikke så flott å se på men velfungerende komfyr. Den er av gammel sorten så den har sin sjarm likevel! Og det beste var jo at vi ikke trengte å betale noe for den.

Vi har også kjøpt oss fryser! Riktig nok kjøpte vi denne i november, men det har vært så mye rot og styr med og fått den, så den 300 liters fryseren vi egentlig skulle ha ble oppgradert til en 400 liters fryser for samme pris som den med 300 liten. Tidligere har vi bare hatt fryseren på to kjøleskap, som ikke direkte har så veldig mye plass å by på. Noe som jeg synes har vært litt upraktisk siden jeg synes det er veldig greit å kunne bake brød, gjærbakst og andre ting som vi kan oppbevare og ha i frysen over tid uten å bekymre meg for om det er plass eller ikke.

Nå kom vi akkurat hjem fra svigers hvor vi har vært å spist middag. Og siden vi nå har fått frysern vår fikk vi med oss soddet vårt hjem som har stått hos dem siden bryllupet. Vi fikk og 3 nydelig buketter med liljer av tanten til Vidar da vi var innom en tur i dag som dere skal få se i morgen!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *