Uken som gikk

Oppsummering av forrige uke kom en dag forsinket, men det må vel gå bra. Andre uke med praksis er i gang, og jeg synes det bare er koselig hvis man ser bort fra all skrivingen da.

Ukas høydepunkt: Denne ukens høydepunkt ble uten tvil den flotte søndagsturen jeg og Cecilie hadde over isen, også en kjempe fin lørdagsdate med Siv Tone! En helg fullt med gode stunder sammen med gode venniner.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukas Hjemmelaget: Jeg hadde strikket ett par super-gode tøffler til meg selv, men de var litt store. Så mamma mente jeg skulle prøve å tove de, so i did. Nå passer de som tåvarmere istede! Ikke særlig bra resultat som kom ut av vaskemaskina med andre ord.

Ukas innkjøp: Det var riktig nok ikke jeg som kjøpte de, men må vel si de nydelige rosene mannen kom hjem med denne uken! De står fremdeles i fullblomst! Ellers er det ikke noe særlig nytt som har blitt kjøpt inn.

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukens cravings: Pannekaker med pære,banan og kokesjokolade! Disse himmelse pannekakene fikk jeg smake hos Siv Tone og Roger på lørdag, jeg har ikke glemt dem for å si det sånn!

Ukens wantie: Vår, vår og atter vår!

Kos ut i vårsola våren 2015
Kos ut i vårsola våren 2015

Akkurat nå: Jeg sitter å spiser frokost før praksis, det knirker i peisen og snøen laver ned ute. Planen om vår blir nok ikke med det første.

-Stine

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *