Praksis

God kveld i stuen!

Kvelden kom snikende på meg denne dagen også. Min andre dag i praksis er gjennomført og jeg var nesten helt ødelagt når jeg kom gjennom døren her for noen timer siden. Den første uka i praksis er alltid den mest slitsomme, man er ikke vant med en slik hverdag men en hverdag hvor rumpa sitter på skolebenken flere timer i strekk mens nå brukes timene med de fantastisk herlige barna og fine ansatte. Og jeg vet at det blir bedre når kroppen har kommet inn i den midlertidige rutinen.

Denne perioden har vi 5 uker praksis, 5 uker med de herlig barna jeg er så heldig å få være på avdeling med. Og jeg har gledet meg kjempe masse! Det blir selvfølgelig en del skriving også, noe jeg ikke er like begistret for men så utrolig digg det er når vi er ferdig. Å ikke minst verdt det den dagen jeg er ferdig utdannet!

-Stine

Bilde tatt 01.12.15 kl. 18.31

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *