Uken som gikk..

Ukens høydepunkt – I uken som gikk hadde jeg veldig mange fine dager hvor jeg brukte på familien, by tur med mamma, filmkveld med lillesøster og søndagen var vi hos mormor og morfar og feiret bursdagen til morfar og morsdagen med god mat og kake. Familietiden denne uken ble absolutt ukas høydepunkt!

gkv ,

Ukens hjemmelaget – Siden det var morsdag på søndag er det vel ingen overraskelse at det ble hjemmelaget gave både til min mamma og til svigermor. Begge fikk hver sitt hjemmesydde kjøkkenhåndkle + hjemmestrikket kopptue. Å begge ble veldig fornøyde!

cz

12736335_10208474289754692_1036661563_n

Ukens innkjøp – Lykten jeg kjøpte på kremmerhuset! Digger den!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukens cravings – Casew nøtter. De siste ukene har jeg alltid hatt en pose liggende med usaltede nøtter til den tiden når sukkersuget kommer smygende. Kjempe godt!

Ukens wantie – Utrolig nok er det ikke noe speiselt jeg har hatt lyst på. Og det er jo helt greit!

-Stine

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *