New in: Lyslykt

Jeg nevnte så vidt i går at det ble med meg ei lyslykt hjem fra Kremmerhuset i går da jeg og mamma var i Trondheim. Den har allerede fått funnet plassen sin på skivepulten sammen med den lille lyslykten som jeg fikk i julegave av Cecilie, og jeg kjenner at jeg allerede kommer til å trives mer i kontor-kroken min nå når den begynner å bli litt mer dekorert. Å jeg tror det blir veldig fint!

Nå skal jeg straks kjøre hjem til mamma hvor jeg og lillesøster skal ha en liten jentekveld sammen. Bare en uke siden sist, det er absolutt ikke værst! Koselig er det da og få bruke litt tid med lillesøster som plutselig har blitt nesten voksen.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *