Uken som gikk

Mandag, ny uke og nye muligheter. Jeg starter denne uken med å oppsummere den forrige litt! Bloggere gjør jo dette stadig vekk for tiden, og jeg tenkte jeg kunne hive meg med.

Ukens høydepunkt – Det må nok være lunsjen jeg spiste med mamma på fredag, og at lillesøster kom på overnatting senere samme dag! Så koselig! Og vi fikk oss en tur i lysløypa, første gang for meg i år. Og siden jeg har flyttet på Frosta.

fsfs

Ukens hjemmelaget – Strikket vesten! Å som jeg digger den. Det tok meg fire uke å strikke den + montering og jeg er kjempe fornøyd! Også er det så gøy med fine tilbakemeldinger på den da, mormor og mamma ønsker seg også en.

Ukens new in-  Det må nok bli strikket vesten det gitt.

hgsrerdfs

Ukens cravings – Er det noe jeg har skikkelig cravings på for tiden så er det appelsiner! De er jo bare helt fantastiske på denne tiden av året og jeg spiser gjerne en stykk om dagen, av og til to!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Ukens Wantie – Jeg lengter etter sol og vår jeg nå! Og jeg vet for sikkert at jeg må ha meg nye sko til våren og har funnet ett par sko som jeg har skikkelig lyst på. 60-4994-2

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *