Må ha det, bare må ha det

Det kan være mye forskjellig matvarer som havner oppi handlekurven vår fra uke til uke, men er det tre ting jeg er helt avhengig av å ha hjemme så er det granola, knekkebrød og frukt. Hvilken frukt det er varierer veldig fra sesong til sesong og utifra hva vi har lyst på. Knekkebrød og granolaen skal helst være hjemmelaget på mitt eget kjøkken, av meg, og om vi går tom så er det ingen kjære mor. Da må jeg lage mer!

Dette er de tre tingene jeg har blitt helt avhengig av å ha i huset. Helst skal det og være hjemmelaget brød, men denne uka spurte Vidar fint om han ikke kunne få kjøpa brød. Og for min del går det veldig fint med kjøpa brød i små mengder, jeg spiser ikke brød så ofte heller men jeg liker å vite hva som er i det jeg spiser og det sies jo at hjemmelaget er mer næringsrikt enn kjøpt brød, eller er det bare løgn? Hvilken oppskrift jeg bruker på knekkebrøene varierer litt fra hva vi har av ingredienser, men når det kommer til brød bruker jeg helst skappel-brød oppskriften. Og om vi har en pose med nøtter på lager så er det bare ett stort pluss! Gjerne cashew nøtter eller valnøtter, det er så greit å bare ta litt i en boks og putte i veska som ett lite mellom måltid hvis man blir litt småsulten.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES
   
SAMSUNG CAMERA PICTURES
  

SAMSUNG CAMERA PICTURES

 

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *