New In: Strikket vest

Jeg har startet dette året med litt egostrikk. Og jeg ble så fornøyd med resultatet at jeg vil vise dere! I lang tid har jeg siklet etter denne vesten som er fra boken «strikk til mamma og mini» og bestemte meg rett og slett for å bare kjøre på. Jeg bestilte garn, la opp og etter 4 uker satt jeg plutselig med ett nytt klesplagg i skapet. Super fornøyd! Ikke bare er den fin og se på, men det er også god og varm og gå i.

Slike dager som i dag burde det vært flere av. I dag føler jeg at jeg har fått gjort unna masse og likevel hatt tid til å slappe av og gjøre som jeg vil. Jeg møtte opp på skolen til avtalt tid og vi i basisgruppa øvde en god stund til dukketeateret vi skal fremføre for en gruppe barn på fredag, med en litt trøtt gjeng ble det mye latter og morro innemellom øvingen. Vi ble litt tidligere ferdig så da inviterte jeg like gjerne med meg Cornelia på en kopp kaffe på jordbærpikene mens jeg ventet på at Cecilie skulle bli ferdig med øvingen sammen med sin gruppe.
Når jeg satt føttene innom dørstokken løp hodeløps med ideer om den «kreatvie» boken min som er hjemmeeksamen, og hvordan jeg skulle lage fremsiden. Jeg satte meg ned og der ble jeg sittende i noen timer. Enesten pausen var når jeg laget middag, og når er fremsiden omtrent ferdig og jeg gleder meg til å jobbe med resten av boken! Dagen har inneholdt mye gøy og fornuftig, og jeg vet for sikkert at jeg kan legge meg med god samvittighet både i forhold til trening og skole i kveld!

-Stine

hgsrerdfs
   
SAMSUNG CAMERA PICTURES
    
SAMSUNG CAMERA PICTURES
   

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *