Halv dag

Annen hver onsdag er vi heldige å har fått utdelt halv dag på skolen. Så for min del i dag har jeg hatt noen timer med drama også dratt hjem igjen. Det er jo utrolig deilig å slutte tidlig, og i tillegg ha studiedag hver torsdag men ofte blir det slik at når man jeg kommer hjem har hodet mitt fått en real omgang med teori og pensum lesing kan fort bli skyvd bort fremfor andre ting. Ved å gjøre det gjør jeg det bare verre for meg selv, jeg har generelt vært flink til å lest pensum gjennom semestrene så langt men som oftest er det mye mer intenst lesing for å komme gjennom alt stoffet de siste ukene før eksamen.

I dag når jeg kom hjem var jeg virkelig motivert for å lese litt pensum. Så etter en god treningsøkt på hele kroppen fylte jeg ei skål med masse herlig frukt og dro frem drama boken og satte meg til rette for å lese litt. Nå skrev jeg notatet mens jeg leste og da tar det gjerne litt lengre tid å komme gjennom kapitelet, men så utrolig greit det er å kunne bare lese over notatene ett par gang gjennom hele semesteret! Likevel har jeg ett mål om å prøve å få lest kapitlene flere gang, men det spørs om det er oppnåelig så mye som vi skal gjennom.

Nå er middagen akkurat inntatt og vi skal om ikke så alt for lenge sette snuten mot Levanger og Sentrumskirken hvor vi skal være med på nedpakking av lokaet da menigheten har vokst så mye at vi trenger nytt og større lokalet. Og det er kjempe bra og ikke minst spennende!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *