Magisk!

Snøen har tatt oss med storm og det var rene kaoset på veien i dag morges, med gode advarsler tok jeg ikke sjansen på å kjøre på skolen. Men så fantastsik fint det er ute her oppi i skogen! Det blir en helt annen verden når snøen dekker landskapet og ligger tungt på grenene.
Jeg gikk meg en tur i den fine vinterverdnene og koset meg gløgg i hjel! Herlig temperatur og nydelig natur er gull verdt og fint for øyet.

Jeg fyller forresten 25 år i dag, hipp hurra for meg. I tro tradisjon kommer Jannicke på besøk i kveld, også kommer fineste Cecilie en tur hit i kveld. Men frem til da nyter jeg dagen med fyr i pesien, kakao i koppen og ull undertøy fra kari traa!

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *