Sykt perfekt

Når det kommer til tv så er det ikke så mange programmer som jeg finner interessante å følge med på. I høst fulgte jeg med på Jakten på kjærligheten. Nå på mandag da jeg var hos Cecilie så vi reklame på en ny serie som skulle starte på Tv nå i kveld som heter «Sykt perfekt». Ved første øyekast på reklamen kjente jeg på at dette var noe jeg hadde lyst til å se.

I programmet møter vi flere jenter som forteller hvordan de egentlig har det i hverdagen. Selv om de fremstår som flinke, friske og modige jenter så sliter de med forskjellige ting. Alt fra utseende, stress til angst.
Jeg får vondt av disse jentene, og bare se og høre hvordan deres hverdag og deres tanker om seg selv er gjør at det skjærer i hjertet. Enkelte av tingene som kommer opp i programmet kan jeg kjenne meg igjen i, men ikke på så langt nær som disse jentene. Jeg kan ikke se for meg å ha angst for å gå inn i butikken, eller gå på skolen. Eller være så missfornøyd med nesa eller leppene mine at jeg vil fordandre på det. Det å gjøre hva som helt for å føle at man er bra nok, og strebe etter det å være bra nok.

All respekt til disse jente som har fremstått på tven og forteller om sin hverdag! Det er nok mange som har det slik som disse jentene i det samfunnet vi lever i men som ikke tørr å være ærlig om det. En tanke går til disse jentene i kveld, og  alle andre som har lignende problemer. Ingen fortjener å ha det slik.

-Stine

SAMSUNG CAMERA PICTURES

You may also like

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *